Mijn naam is Chantal, gehuwd en moeder van 2 dochters en 2 zonen.
Al vanaf dat mijn kinderen klein waren hield ik mij bezig met alles wat te maken had met beauty; nagelstyling, gezichtsbehandelingen, massages, en natuurlijke producten die je huid verbeteren. Bezig zijn met uiterlijke verzorging en beauty maakte me altijd gelukkig, maar het duurde even voordat ik deze grote passie ook echt ging nastreven.

In 2017 werd ik benaderd om mee te doen aan een editie van “Powervrouwen Weerter Magazine”. Hieraan meedoen gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en hierdoor zette ik mezelf op de voorgrond. Met deze ervaring realiseerde ik me dat moeder zijn ook zeker het belangrijkste is, maar de aandacht en tijd voor mezelf verdwenen was. Ik leerde dat tijd voor jezelf heel belangrijk is voor je gezondheid, groei en balans in je leven. Zo startte ik officieel mijn eigen salon en begon van mijn passie mijn werk te maken.

Bezig zijn in mijn salon en omgang met mensen geeft mij positieve energie en hierdoor voel ik mij goed als mensen tevreden en relaxt mijn salon verlaten na een behandeling.

In mijn salon gebruik ik uitsluitend natuurlijke producten. Dit omdat ik van mening ben dat onze huid het mooist is wanneer je het niet teveel verstoort. De huid is een bijzonder orgaan dat een groot zelfherstellend vermogen heeft.

Door het gebruik van mijn natuurlijke producten met behandelingen, wordt de huid getriggerd om zichzelf te herstellen en het verouderingsproces te vertragen. De producten zijn ook om thuis te gebruiken.

Kijk gerust rond op mijn website en aarzel niet om contact op te nemen wanneer je nog vragen hebt, meer informatie wilt of een afspraak wil maken. Hopelijk tot gauw.

Liefs,

Chantal

Schuiven naar boven